Своє бачення творчості короля поп-музики танцюристи вклали у дві дії постановки із карколомними трюками та яскравими спецефектами. І усе це - тільки розширене промо справжнього шоу, яке "Лайт Денс Компані" обіцяє представити рівнянам трохи пізніше.

Незважаючи на кількатижневу інтенсивну підготовку та виснажливі репетиції до сьомого поту підготовка до спектаклю за лаштунками не припиняється навіть коли глядачі займають місця в залі. Увесь склад "Лайт Денс Компані" готовий викластись сьогодні більш ніж на 100 відсотків, аби виправдати очікування найвибагливішого глядача.

Звучать перші такти і на сцені з’являються наймолодші вихованці Лайту.

Загалом у дві дії хореографам вдалось умістити резюме творчості короля поп музики. Адже постановки виконувались під найвідоміші та всіма улюблені хіти співака. Як сольно, так і в масових номерах. А рівненська співачка Юлія Тимочко порадувала відвідувачів своїм виконанням кількох пісень Майкла Джексона.

Загалом у спектаклі ЕмДжей на розсуд публіки "Лайт Денс Компані" представила як власне бачення творчості Майкла Джексона, так і класичні постановки короля поп - музики.

Інтенсивна підготовка у танцювальної трупи до спектаклю зайняла майже місяць. Ще три дні пішло на те, аби змонтувати у Рівне нському палаці дітей та молоді світлове та звукове обладнання. Адже шоу такого рівня, кажуть самі організатори, Рівне ще не бачило. Все у стилі Майкла Джексона — багато, красиво та ефектно.