А для тих, хто любить культуру Сходу - варто завітати до обласної наукової бібліотеки. Там панує екзотична Індія. Культуру цієї країни презентують півсотні світлин індійських фотохудожників. Організатори експозиції переконані - побачити Індію зсередини випадає не часто.

платье

Індія країна різнобарвна запевняють організатори виставки. І підтверджують свої слова півсотнею світлин зі сходу. Тут поєдналося багатство і убогість країни, її історія і сучасність.

Аби відвідувачі відчули подих з далекої країни на відкритті показали й національний фольк. Так кажуть організатори рівняни з різних боків зможуть оцінити Індію.

Краєвиди та храми радують око, водночас лякає побут індусів. Голодні та хворі діти - запевняють відвідувачі не можуть не лякати. Олександ харват переконаний - усі ці світлини рівняни мали побачити,. адже вони представлені місцевими митцями, без прикрас, та таємниць.

Побачити Індію у всій красі, та суперечливості рівняни можуть в обласній бібліотеці. Усього погляди тридцяти індійських фотомитців. Лише так відвідувачі хоча б на мить поринуть у східний світ танцю, історії, та культури.