Нове обладнання для лікування дітей з вадами слуху з'явилося у ЛОР відділенні обласної дитячої лікарні. Його придбали за гроші рівнян. Благодійних п’ятнадцять тисяч гривень торік зібрали волонтери всеукраїнської акції "Почуйте всі".

Наталія Ющук з півторарічним синочком Артурчиком одні з перших лікуються на новому обладнанні у лор відділенні обласної дитячої лікарні. Три тижні тому малюку зробили операцію, нині він проходить курс реабілітації. Раніше дитину лукували на старому обладнанням. Мама пригадує, кожен огляд після операції для сина був стресом. А після процедур на новому обладнанні Артурчик карпизував менше.

Медики переконані, нове обладнання, яке придбали у лікарні на кошти благодійників, неабияк допоможе їм у роботі. Адже воно безпечніше для здоров’я малюків, і реагують діти на нього краще.

На 15 тисяч гривень зібраних минуріч організатори благодійної акції закупили обладнання для ЛОР відділення рівненської обласної дитячої лікарні. Проте досягнутому молоді люди зупинятись не збираються. І тому вже двадцятого квітня стартує чЕргова кампанія зі збору коштів на потреби дітей з вадами зору.

Цьогоріч гроші для хворих дітей збиратимуть не лише у РІвному. Активісти шукатимуть благодійників і у районних центрах області.