Останній дзвоник пролунав днями у Школі універсального журналіста. Це - спільний проект Першого місцевого та Видавничого дому "ОГО". Одинадцятеро юнаків та дівчат упродовж двох тижнів отримали знання та практичні навички з основ журналістики. Наступна Школа запланована вже на жовтень, запис - розпочато!

Телепроби у студії Першого місцевого - своєрідна кульмінація занять у Школі універсального журналіста. Але загалом пізнавати журналістську роботу зсередини учні починають із перших хвилин.

Та не лише в журналістиці планують застосовувати здобуті знання випускники школи.

Тож невипадково на заняттях вивчають не лише журналістику, а й риторику та психологію. Приміром, Марина Роменська допомагала учням шукати в собі приховані ресурси. Випускниця Острозької академії, вона свого часу теж навчалась у Школі універсального журналіста. А викладач Острозької академії Вікторія Назарук традиційно знайомить учнів ШУЖ із секретами риторики. Справжню зливу позитивних емоцій викликають на ШУЖі майстер-класи нашого колеги-телевізійника, власкора телеканалу "1+1" Олександра Курсика.

Новий набір до ШУЖ уже розпочато. Наступну Школу планується провести у жовтні. Детальнішу інформацію щодо навчання в ШУЖ можна завжди отримати за телефоном (050) 339-39-85 або написавши на електронну адресу vg2001@ukr.net.