У Рівному знову грабують банківські установи. І знову не щастить «Приватбанку». Цього разу напад було скоєно на відділення, розташоване в обласній клінічній лікарні. Це сталося у вівторок коли стрілки годинника показували 16.20.

Невідомий чоловік у капюшоні, чиє обличчя прикривав марлевий бинт, зайшов до медзакладу. Уваги на нього ніхто не звернув – він виглядав як звичайний відвідувач.

За зброю грабіжник мав лише загорнутий у пакет камінь. Він увійшов у відділення банку, розташоване на першому поверсі лікарні. Відвідувачів тут не було, лише касир та стажерка. Розбивши скло каменем, нападник пригрозив жінкам вбивством, миттєво забрав гроші та швидко зник. На все йому знадобилось 30 секунд. Оговтавшись, касирка натиснула тривожну кнопку, та вже було пізно.

Касирці, яка натиснула тривожну кнопку, знадобилась медична допомога. Їй склом розрізало руку. З місця події оперативники вилучили відбитки пальців і взуття та годинник «Альберто Каваллі», який злетів з руки нападника, коли він розбивав скло.

Здобиччю зловмисника стали 14 тисяч гривень, 100 тисяч російських рублів, дві тисячі євро та тисяча доларів США. За фактом пограбування працівники міліції порушили кримінальну справу. Нині правоохоронці з’ясовують чи є зв'язок між цим випадком та трьома нерозкритими розбійними нападами, які були скоєні на банківські установи протягом останнього року.

На ваших екранах фото грабіжника, зроблене камерами спостереження. На вигляд йому 20-22 роки, зріст – 170-175 сантиметрів, худорлявої тілобудови. Правоохоронці просять усіх свідків, які можуть допомогти слідству, телефонувати до міліції за номером телефону 102.