Автомобіль на яблуні мали можливість побачити рівняни, які в понеділок ввечері проходили вулицею Князя Володимира.

Сюди легковик «ВАЗ» потрапив з легкої волі водія – 39-річний Володимир, який проживає в Києві, на різкому повороті перевищив швидкість, не впорався з керуванням та виїхавши на зустрічну смугу, врізався у 30-сантиметровий бордюр. Після цього авто вилетіло в кювет та опинилось на подвір’ї приватного будинку, застрягши посеред гілля яблуні. Машина отримала значні механічні пошкодження та зайнялась. Все це сталось на очах господаря, який кинувся гасити палаючий легковик.

Водій у ДТП не постраждав і встиг вчасно залишити авто, але потрапив у навозну яму – звідти стирчали його ноги, - пригадує господар, на чиє подвір’я залетів «ВАЗ».

Працівники ДАІ встановили: водій «ВАЗу» був напідпитку. Рівень алкоголю в його організмі перевищував допустиму норму в 12 разів. На чоловіка склали відразу два адмінпротоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння та за створення дорожньо-транспортної пригоди.

Автомобіль доставили на штраф-майданчик. Наразі Володимир чекає рішення суду. Він, кажуть ДАІшники, має дякувати Богу, що в той час на зустрічній смузі не було іншого авто, а тротуаром не йшли люди. Тоді б наслідки цього ДТП були б значно сумніші.