Адміністрація рівненського обласного театру ляльок подбала про зручності сидіння у глядацькій залі. Відтепер там нові оригінальні крісла для маленьких театралів. Стільці фіксуються у двох позиціях і відтепер діти зможуть спостерігати за життям на сцені із висоти дорослих глядачів.

Першого жовтня Рівне нський академічний обласний театр ляльок виставою "Бременські музики" відкриває новий тридцять сьомий театральний сезон. А вже наступного дня буде і перша прем'єра — вистава "Веселий урок", у якій наймолодших глядачів очікує знайомство з "Букварем". Крім цього у новому сезоні на глядача очікує ще багато цікавого.

У перерві між театральними сезонами актори не відпочивали. Нещодавно повернулися з гастролей з російських міст Астрахань та Волгоград, кажуть, тамтешня публіка зустріла їх "на ура".

Російському глядачу рівненські лялькарі продемонстрували виставу "Сумна весела казка". Також рівненські лялькарі побували на фестивалі у Луцьку з виставою Лесі Українки "Лісова пісня". За неї отримали премію Кабінету міністрів України та фінансову винагороду у десять тисяч гривень.