У рівненській галереї "Євро-арт" поруч із полотнами художників європейського та світового рівня віднині з'явилося місце й для найвідоміших місцевих митців. Урочисте відкриття експозиції приурочили до Дня художника, який в Україні святкували минулої неділі.

Роботи рівненських художників відомі не тільки в Україні, а далеко за її межами. Нова експозиція галереї це чергове знайомство рівнян з культурною спадщиною краю.

І хоча для рівненських митців виділили лише одну стіну під експозицію, в майбутньому організатори пообіцяли її розширити. Відкривати виставку випала честь міському голові Рівного, каже, захід його зацікавив перш за все не як мера, а як простого громадянина. Однак вже як очільник міста, пообіцяв художникам і матеріальну підтримку.

Повідомив міський голова і про майбутній музей міста Рівне , який планують розмістити в приміщенні управління праці та соціального захисту населення, біля міськвиконкому, але лише тоді, коли працівників управління переселять в приміщення на вулиці Драгоманова.