Огляд найрезонансніших подій за тиждень.

Понеділок: 10.10.11 http://rivne1.tv/news/14562 Трагедія на сусідній Хмельниччині. У селі ХвощІвка Славутського району загинули троє дітей. Дві трирічних дівчинки та їхній ровесник забрались у стару хатину, перероблену під хлів. За версією МНСників, дітлахи бавились сірниками та підпалили сіно – воно миттю спалахнуло та відрізало малечі вихід на вулицю.

Вівторок: 11.10.11 VIP-аварія на Рівне нщині - учасниками автопригоди стали уповноважена з прав людини Ніна Карпачова та заступниця Тігіпка Вони повертались з відкриття новозбудованого територіального центру для інвалідів та пристарілих у Дубровицькму районі, який збудували після трагічних подій 9-ого липня у селі Біле. Нагадаємо, тоді під час пожежі у будинку для літніх людей загинули 16 мешканців цього закладу.

Середа: 12.10.11 На Рівне нщині затримали молодика, якого підозрюють у розбещенні 8-річної дівчинки Із заявою на односельця до Рокитнівського райвідділу міліції звернулась мати дитини. З її слів, чоловік заманив доньку в лісопосадку, де і вчинив розпусні дії.

Четвер: 13.10.11 90-ті повертаються - на Рівне нщині озброєні злочинці напали на чоловіка, запхали у багажник власного авто та намагались вивезти у невідомому напрямку Це сталось поблизу готельного комплексу «Айвенго» на трасі Київ - Чоп, де у 22-річного рівнянина Максима, який займається валютними операціями та продажем авто, була запланована зустріч.

П'ятниця: 14.10.11 У галереї "Євро-арт" відкрили експозицію картин художників Рівне нщини У рівненській галереї "Євро-арт" поруч із полотнами художників європейського та світового рівня віднині з'явилося місце й для найвідоміших місцевих митців. Урочисте відкриття експозиції приурочили до Дня художника, який в Україні святкували минулої неділі.