Огляд найрезонансніших подій за тиждень.

Понеділок: 24.10.11 УБОЗ інкримінує грабіжникам банків 8 розбійних нападів В обласному УБОЗі розкрили деякі подробиці у справі грабіжників, які протягом останнього року тероризували рівненські банки та торгові заклади. На рахунку цієї злочинної групи, до якої входило 4-ро мешканців Рівне нської області, щонайменше, 8 розбійних нападів, - кажуть правоохоронці.

Вівторок: 25.10.11 У ДТП в Клевані загинув чоловік Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась у селищі Клевань Рівне нського району. Водій автомобіля «FIAT SCUDO», 20-річний Юрій, здійснив наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині дороги, - повідомили в обласному відділі ДАІ.

Середа: 26.10.11 На Рівне нщині «Камаз» поїхав на червоне світло та вбив пішохода Ця дорожньо-транспортна пригода сталась у Колоденці поблизу Рівного на об’їзній дороги Київ - Чоп. Вантажівка «Камаз» з напівпричепом, якою керував 54-річний рівнянин Михайло, рухалась в напрямку Львова.

Четвер: 27.10.11 На Рівне нщині жертвою повії став німець Співробітники Рівне нського райвідділу міліції за підозрою у крадіжці затримали 23-річну жительку Хмельницького. Вона, кажуть правоохоронці, поцупила у громадянина Німеччини, з яким провела ніч, понад 3 тисячі євро та 6 тисяч гривень.

П'ятниця: 28.10.11 На Рівне нщині мати живцем поховала новонароджену дитину Немовля 8 годин провело під землею, але вижило. Це сталось у селі Городище Березнівського району. Породілля, яка була на 7-ому місяці вагітності, три дні пиячила разом з братом коли в неї почались перейми.