Ця дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні вночі на дорозі Київ – Чоп у селі Горбаків Гощанського району. Вантажівка «Мерседес - Бенц» із причіпом, якою керував 47-річний Віталій з Київської області, рухалась в напрямку Рівного.

Водій, розповіли в обласному відділі ДАІ, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та врізався у два трактори - МТЗ-80 та ЮМЗ – 6. Вони рухались попереду в попутному напрямку. Від потужного удару трактори майже повністю розлетілись – місце ДТП всіяли уламки транспортних засобів.

Мало нагадує сучасну вантажівку і «Мерседес», передня частина якого зазнала значних ушкоджень. Постраждав в аварії один з трактористів: 34-річного Ярослава доправили в районну лікарню. У нього медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та політравму голови.

Інший водій трактора, кажуть даішники, народився в сорочці. Він не отримав жодної травми. Так само як і водій «фури». Обставини ДТП нині вивчають слідчі міліції. За однією з версій, водій вантажівки задрімав за кермом адже слідів гальмування на місці аварії не виявили.