День народження відзначали на паркеті. За журі цього разу були гості - прихильники бального танцю, батьки учасників клубу та просто друзі.

Танцівник Максим Малютчик у клубі спортивного танцю Флеш танцює з перших днів його створення, тобто 10 років. Каже це вже не просто одна сім'я, а навіть більше. Максим поки що про гучні успіхи не говорить, а вміло і впевнено демонструє свою майстерність на паркеті з новою партнеркою.

Ця лірична пара полонила глядачів своєю чуттєвістю. Підростаюче покоління також вразило глядачів. Яна Литвинюк у клубі Флеш танцює лише 5 років. Дівчина постійно виступає на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Керівник клубу "Флеш" - Роман Гриценюк переконаний - 10 років це лише початок, найвищі висоти ще попереду. Тому нині свій ювілей - презентують у новій формі, по-європейськи.

Яскраві постановки учасників вражають. Ча-ча-ча, Румба, Квікстеп, Сальса - ці та інші танці - полонять, та запалюють глядачів. На одному майданчику з професійними танцівниками з'явились - діти та хобі група. Усі разом вітають рідний флеш із першим ювілеєм.