В обласному центрі катастрофічними темпами підприємці зникають із податкового світу. Міська влада занепокоєна, від початку року бажаючих займатися нелегкою підприємницькою діяльністю зареєструвалося лише 700 охочих. В той час як майже півтори тисячі розчарованих у бізнесі свій підприємницький шлях завершили. Про це дізналися члени рівненського міськвиконкому, що зібралися нині на своє засідання.

Члени міськвиконкому заслухали звіт про виконання бюджету міста та програму розвитку малого підприємництва. Втім успіхи підприємців, що займаються перевезеннями, можуть зіпсувати нові вимоги до претендентів на тендер. Одна із умов - наявність мінімум 5-ти автобусів в одного перевізника.

Додаткової роботи виконкому додали і зміни в процедурі затвердження генплану міста. Комітет затвердив детальний план житлового кварталу на вулиці Київській. Там на шести гектарах має будуватись 51 працівник сфери житлово-комунального господарства Рівного.

А біля старих доріг міста невдовзі з'являться нові рекламні конструкції. Це питання викликало жваве обговорення, адже дозвіл на розміщення білбордів хотіли надати не всім.

Все ж рекламні конструкції члени виконкому дозволили встановити усім претендентам, але три з них паралельно перевірятимуть.