Нагадаємо, аварія сталась на дорозі Київ – Чоп поблизу села Крилів Дубенського району. Автомобіль «Хюндай-Соната» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковиком «KIA-Ceed». Від удару машини відкинуло на кілька десятків метрів.

У ДТП загинула сім'я Шмонінів із села Мирогороща Дубенського району, яка їхала автомобілем «КІА» - це 32-річний чоловік, його 28-річна дружина та їхній 4-місячний син. Вижила лише мати водія, яка після тривалого лікування стала інвалідом.

За кермом автомобіля «Хюндай» знаходився 23-річний Юрій Остапчук із містечка Кременець Тернопільської області – він у ДТП не постраждав. Наразі молодий чоловік переховується від слідства. За інформацією правоохоронців, він може ховатись у Польщі.

У міліції запевняють, що докладають усіх зусиль аби затримати чоловіка. Вже є рішення суду про арешт водія, а його вина майже доведена, - запевняють слідчі. За результатами експертизи, на момент ДТП Юрій Остапчук перебував у тверезому стані, але грубо порушив правила дорожнього руху.