Так відкрилася експозиція вишивок Тамари Данилюк. Колекцію представляють як власні роботи майстрині, так і вишиванки котрі дісталися їй в подарунок. Деякі роботи датуються 19 століттям.

Вишиті скатертини, серветки та картини - представлені на виставці Тамари Данилюк. Майстриня каже, захопилась вишивкою біля 15 років тому. З тих пір не випускає голку та канву з рук. Окрім того, більше 20 років ще й колекціонує вишивку. Одна з найстарших - сторічна сорочка. Саме вона неабияк художньо підкреслює виставку, каже вишивальниця.

Майстриня володіє майже сотнею технік вишивки. Каже, як захопиться роботою, в хід йдуть чи не всі підручні матеріали.

Порівнює роботи Тамари Данилюк з картинами художника, заслужений майстер народної творчості Орися Рябунець. Саме вона була своєрідним наставником майстрині. Нині ж неабияк пишається ученицею.

Вражена колекцією вишивки Віра Гересемчук. Вона оформлювала виставку. Каже, це було не складно, адже всі роботи пронизані однією темою.

На виставці представлена лише третя частина колекції Тамари Данилюк. Деякі роботи майстрині зберігаються і у приватних колекціях поза межами України.