Нагадаємо, двох рівнянок, які за 320 тисяч гривень продали 9-місячного малюка, суд першої інстанції визнав винними у скоєні злочину. Матір хлопчика засудили до двох років позбавлення волі, її подруга-нянька проведе у в’язниці 1 рік. Та державний обвинувач таке покарання вважає надто м’яким тож уже подав апеляцію.

Матір хлопчика позбавили батьківських прав відразу після порушення кримінальної справи, а дитина потрапила в дитячий будинок. Тут добре пам’ятають яким малюк був при поступленні. Дитина не могла навіть сидіти і мала безліч проблем зі здоров’ям.

Та попри це, малюк і досі має чимало проблем зі здоров’ям. На початку наступного року хлопчику зроблять операцію із усунення деяких дефектів зовнішності. У притулку сподіваються, що після цього знайдуться небайдужі, які захочуть всиновити дитину із непростою долею.

Якщо ви маєте бажання всиновити цього хлопчика, вас з радістю чекають в дитячому будинку. Програма «Патруль» стежитиме за перебігом цієї справи – про нові подробиці дивіться в наших наступних випусках.