Не втомлюються агітувати міські чиновники. Новий приклад подали мешканці будинку на Князя Володимира, котрі створили об'єднання співвласників, а тоді взяли участь у ”Муніципальній програмі врядування та сталого розвитку”.

Людмила Савчук демонструє стіни та стелю своєї квартири. Нині від від грибка тут залишилися тільки сліди. Ремонт змушена була робити щорічно.

Схожа картина була чи не в кожній квартирі – розповідає голова правління ОСББ Надія Горецька. На самостійне вирішення проблеми мешканці будинку не мали грошей. Бо щоб усунути грибок, ремонту в квартирах - недостатньо, будинок треба було утеплити ззовні. А це сотні тисяч гривень. За муніципальною програмою врядування та сталого розвитку на утеплення будинку людям з міського бюджету дали 150 тисяч гривень, ще півсотні зібрали самі мешканці.

Будинок на Князя Володимира, 37 — один з не багатьох у Рівному, що потрапив до програми. Наступного року на програму планують виділити близько 5 мільйонів гривень. ОСББ „Учитель” сподівається втрапити до числа претендентів, аби утеплити свій будинок до кінця.