Вихованці Рівненського обласного притулку для неповнолітніх протягом двох тижнів створювали картини, ялинкові прикраси, ляльки-мотанки та вітальні листівки. Дітки передали свої творіння організаторам творчо-благодійної акції "Дарунок дитини", аби ті продали їх міським обранцям.

Дітки - усі в роботі. Зараз вони працюють з полімерною глиною. Із звичайного матеріалу створюють надзвичайні іграшки. Народна майстриня та ідейний натхненник акції "Дарунок дитини" Анастасія Гайдукевич каже, дітки особливі, тож і заняття вийшли незвичними.

Протягом двох тижнів діти освоювали техніку де-купаж, ліпили іграшки з полімерної глини і навіть робили ляльки-мотанки. Перша ціль, кажуть організатори акції - навчити дітей працювати з різними матеріалами і творчо мислити, а вже потім - заробити на цьому.

Усі прикраси картини та іграшки організатори, як і обіцяли, принесли під сесійну залу Рівне ради. Міський обранець Олександр Нестерук напередодні вже купив картину і встиг повісити її у своїй кімнаті. Тепер прийшов по ще одну прикрасу.

Не міг пройти мимо і депутат Михайло Жаровський. Хоча дитячі вироби можна було придбати за 20 гривень, більшість платила за них в рази більше.