Скупивши іграшки, депутати із відчуттям виконаного обов'язку пішли працювати. Втім, емоції, мабуть, розгубили дорогою до сесійної зали, тож третє пленарне засідання сесії міськради виявилося коротким і бідним на дискусії.

До уваги депутатів - три питання. Зміни до бюджету внесли швидко, і взялися добирати шва у земельних питаннях. Одне з них стосується ділянки під гаражі для гаражного кооперативу "Північний-10". Його члени вже мали гаражі, але їх попросили потіснитись, бо на тому місці збудували супермаркет "Фреш".

Врешті міські обранці вирішили розібратися із законністю роботи кооперативу і розглянути їх питання вже на наступній сесії. Не допросився продати клаптик землі на Петра Могили власник вагончика, де ремонтують взуття. Бо хотів поряд звести офісний центр. Депутати обмежились орендою на 10 років, без права забудови, мотивуючи це тим, що місця немає. Разом з тим міський голова звернувся до депутатів, щоб ті допомогли із ліквідацією незаконних малих архітектурних форм, яких у Рівному виявили аж 90.