Рівненські журналісти цілий рік були чемними, тому Святий Миколай приніс їм нині не різочку а підсумкову прес-конференцію керманичів області. Керманичі розповіли про рік що минає і поділилися планами на прийдешній 2012-ий.

Губернатор Рівне нщини доводить, що він та його заступники свої зарплатню отримують недарма. Під їхнім керівництвом за рік в області оновили 37 садочків, збудували більше 700 білощебеневих доріг, 5 шкіл, 9 лікарських амбулаторій, променевий центр в онкодиспансері, підключили до газу 3 тисячі абонентів і підтримали агропромисловий комплекс на майже мільйон гривень.Працювали на імідж області: на державному рівні відсвяткували 450-ти річчя Пересопницького Євангелія, провели Міжнародний форум з агрологістики та Всеукраїнську освітню конференцію, кінофестиваль "Двері" і цілу низку заходів бурштинової тематики. Водночас вийшло не усе - з цілком об'єктивних причин, кажуть чиновники.

Застосування альтернативних джерел енергії - один із пріоритетів обласної влади на прийдешній рік. А найбільше власної енергії спрямують на розвиток спорту.

Уряд підтвердив будівництво в Рівному льодового палацу олімпійського зразка, обладнання для нього вже закупили. 10 гектарів землі на Макарова готові до будівництва. Спорудити льодовий палац планують за прийдешній рік, до наступних зимових свят.