Організатори переживають, що вже наступного разу він вже не буде всеукраїнським, а може перетворитися на міжнародний! Більше того, за рік у ньому з'явиться і нова номінація „Юний композитор”. Цьогоріч же попри умови конкурсу, гран-прі жоден з учасників не отримав.

Дванадцятирічний чернівчанин Костя Лукинюк минулого року на „Бурштинових нотках” отримав гран-прі конкурсу. Нині знову завітав до Рівного, однак, не як конкурсант. Тепер юний скрипаль відкрив святковий гала-концерт, у якості почесного гостя фестивалю.

На відміну від Кості, учасника більше десятка музичних конкурсів та фестивалів, для Нестора Павленка це лише другий на його творчому шляху.

Відмітились і учні Рівне нської музичної школи №2. На відміну від перших "Бурштинових ноток", цьогоріч журі конкурсу не визначило кому віддати гран-прі конкурсу. Мовляв, усі учасники виступили на професійно-високому рівні, тож визначити одного призера суддям виявилось не під силу. Однак, обіцяють наступного року, гран-прі отримають двоє лауреатів.

Поміж тим, наступного року планують розширити географію фестивалю. Цьогоріч на "Бурштинові нотки" до Рівного приїхала лише одна конкурсантка — з Росії. Та організатори впевнені, наступний фестиваль не пропустять юні таланти з ближнього та далекого зарубіжжя.