У п'ятницю на сесії обласної ради депутати проголосували за основний фінансовий документ регіону. Але без скандалів та суперечок щодо прийняття бюджету не обійшлось.

Бюджет на сесії приймали двічі. Обидва рази депутати голосували позитивно, але перша спроба на думку окремих обранців була з порушенням регламенту.

Голова фракції "Свобода" під час голосування за бюджет попросив перерву, для того аби фракція визначилася як їй голосувати. Після суперечок депутати прийняли рішення повернутися до розгляду питання про основний фінансовий документ області.

Дискусію припинив голова облдержадміністрації. Обласні обранці вирішили поки правки в бюджет не вносити, а голосувати за зміни до нього протягом року.

Перед прийняттям бюджету депутати послухали звіти керівника обласної міліції та голови облдержадміністрації. І якщо до першого особливих питань не виникло то Василя Берташа за трибуною протримали майже годину.

Звіт обласного очільника як і керівника міліції депутати затвердили, а після закриття сесії та виконання державного гімну пішли на святковий фуршет.