Довели два десятки фотографів Рівненщини. Майже рік вони фотографували лісові краєвиди, рослинний та тваринний світ, а також лісівників. Саме останні влаштували для фотолюбителів конкурс світлин. А днями підсумували його, нагородивши авторів кращих фотографій на лісову тематику.

Фотоконкурс "Ліс - перлина поліського краю" стартував ще першого лютого цього року. Красу поліського краю у своїх роботах показали близько двадцяти фотомайстрів. Загалом до участі в конкурсі надійшло близько сотні світлин, від любителів та професіоналів. Ідея конкурсу виникла не випадково.

Журі роботами задоволені. Головне, вдалося передати настрій лісу. Переможців фотоконкурсу «Ліс – перлина поліського краю» визначали у трьох тематичних категоріях: краєвиди, рослинний та тваринний світ та робота лісівників. Гран-прі конкурсу виборов Микола Цупрук за серію фото з тваринами.

Всі фото ввійдуть до нової експозиції, яку планують відкрити у Музеї лісу. Крім цього, усіх фотолюбителів лісівники закликають готуватися до наступного конкурсу.