В персоналу обласного перинатального центру новорічної ночі було чимало роботи - там народилися семеро діток. В міському пологовому було значно спокійніше, там із 31-го на 1-ше прийняли одне немовля - і також дівчинку.

У родині Голяків з Сарн у 3.40 ночі першого січня народилась донечка. Дитинка у родині перша і дуже довгоочікувана. Вісім років у сім'ї не було дітей. Втім народження доці у новорічну ніч стало справжньою несподіванкою. Як назвуть дівчинку, батьки не вирішили, але мають кілька варіантів.

Другим у перинатальному центрі з'явився на світ хлопчик. У 9.40 ранку Катерина Потапчук народила справжнього козака вагою майже 4 кілограми.

Молодий татусь ще не йме віри, що має сина. Адже мріяв про дочку. Загалом у новорічну ніч у перинатальному центрі був справжній бебі-бум. Лікарі зізнаються, такого вже не було давно.

У міському пологовому будинку першого числа були лише одні пологи. Показати і розповісти про донечку мама відмовилась. На відміну від Катерини Дудар з Радивилова. Жінка народила останньою у 2011 році. Тридцять першого грудня о 9 вечора на світ з'явилась її перша дитина.

Всі новорічні малюки та їх мами почуваються добре. Сьогодні їх вже виписали додому.