Одначе, як не лічили і не мудрували міські обранці щоб хоч зрівняти видатки із доходами, а 35-ти мільйонів таки бракує. Тож зберуться іще завтра, щоб пошукати їх на свіжу голову.

Як звести дохідну частину бюджету 2012 року з видатковою, радилися депутати та начальники управлінь. Рахували, урізали й перераховували. Трохи грошей нашкрябали.

Та попри це, у бюджеті бракує понад 35 мільйонів гривень - за найоптимістичнішими прогнозами. Найскрутніше у 2012-му буде управлінню житлово-комунального господарства. У проекті бюджету на цю галузь передбачили, як і торік, 61 мільйон гривень. В управлінні планували — 80 мільйонів. Як зекономити, частково уже вигадали, — рідше прибиратимуть. А ще місцеві депутати сподіваються на вибори до Верховної ради.

Сьогоднішнім обговоренням бюджету на прийдешній рік депутати не обмежилися. Вирішили по-метикувати над цифрами ще уночі. Завтра вони знову зберуться, щоб вкотре обміркувати зауваження й, можливо, вписати їх до проекту рішення, за який голосуватимуть на сесії уже 5 січня.