Будьте обачні – у Рівному знову орудують шахрайки. Їхньою черговою жертвою стала 24-річна рівнянка Тетяна. На вулиці Князя Романа до неї підійшла незнайомка та запитала дорогу до перукарні. Жінка відповіла після чого потрапила під дію гіпнозу.

Отямившись, Тетяна зрозуміла, що її ошукали. В неї зникли сережки, ланцюжок, браслет, обручка та кільця. За допомогою жінка звернулась до міліції. Нині шахрайок циганської народності шукають правоохоронці.

На ваших екранах фотороботи підозрюваних, складені зі слів потерпілої. Старшій близько 45 років, зріст 165 сантиметрів, очі темно-карі, волосся чорне із сивиною, зібране під світлим беретом. Була одягнена у замшеву коричневу дублянку до колін та світлий шарф. При собі мала середнього розміру чорну лакову сумочку. Іншій – на вигляд 20-25 років, зріст 160 сантиметрів, очі світлі, волосся фарбоване руде, зібране у пучок, обличчя велике кругле. Була одягнена у шкіряну руду куртку до пояса, темні штани, чорні черевики. При собі мала середнього розміру зелену лакову сумочку, зроблену під крокодилячу шкіру.

За словами правоохоронців, шахрайки могли залишити межі обласного центру. Якщо ви стали свідком шахрайства або знаєте де можуть перебувати підозрювані, передзвоніть за номером телефону 102.