Журналісти воювали проти військових. Щоправда лише на пейнтбольному майданчику. Так учасники бойових дій відсвяткували шістдесят п"яту річницю окремого розвідувального батальйону. У військових змаганнях взяло участь п"ять команд. Перемогу ж здобула збірна команда журналістів телеканалу "Рівне1" та Радіо "Трек".

Журналісти проти військових. Спеціальний одяг, маски та зброя, що стріляє кольоровими кульками. Все це зібрало на спеціальному майданчику представників рівненських ЗМІ та професійних розвідників. Так військові святкували 65 річницю розвідувального батальйону.

У змаганнях взяли участь п"ять команд: більшість військові. До фіналу потрапили найсильніші представники різних професій. В напруженій боротьбі, перемогу здобула збірна команда телеканалу "Рівне 1" та Радіо Трек.

Розвідників поразка не засмутила. Вони вважають, цього дня журналістам просто пощастило.

Задоволеними від "війни" залишились усі. Військові кажуть, такі змагання потрібно проводити частіше. Після завершення змагань, журналісти і розвідники зійшлись в одному. Головне у таких змаганнях не перемога, а участь.