У Дубенському районі реконструйована магістраль Київ-Чоп автомобілістам подобається, а ось пішоходи спантеличені. Дорожнє полотно бояться перейти навіть по зебрі, та й не біля усіх павільйонів на зупинках є відповідні дорожні знаки. Про страхи й незручності, які причаїлися на Рівненщині через підготовку до футбольного чемпіонату.

Без зручної зупинки залишилися жителі села Крилів, Дубенського району, через футбольний чемпіонат. Ще рік тому на початку села автобуси їм зупинялися. Та все змінилося, коли дорогу відреконструювали. Зупинки у селі є, але не у зручних місцях, бідкаються люди, та й не повністю укомплектовані. На одній із них встановили павільйон, а от про відповідний дорожній знак — забули. Зупиняти автобуси у цьому місці — даремна справа.

Усі ці люди уже збиралися на цьому місці торік. Щоб вирішити проблему зупинок, хотіли перекрити дорогу. Тоді їх почули, кажуть, вмовили не зупиняти транспортний потік.

Через незручне розташування зупинок тренувати ноги людям доводиться щодня. Наталія Лаговська працює у сусідньому селі Варковичі. Доїхати туди тепер не має чим.

Від зупинки, де автобуси не зупиняються, до наступної у напрямку Дубна, менше кілометра. Місцеві не розуміють, чому її не перенесли далі, а залишили на пагорбі. Хоча зебра тут і намальована, та переходити дорогу — небезпечно. До цієї зупинки із навчання у Варковицькій школі місцевих дітлахів привозить шкільний автобус.

Із дорожньою проблемою, стверджують Крилівчани, куди тільки не зверталися. Але зарадити, ніхто не поспішає. У службі автомобільних доріг, кажуть, питання не їхньої компетенції. Спробувати зарадити дорожній проблемі пообіцяв керівник району. Крилівчани таки сподіваються, що їхніми проблемами чиновники переймуться і ситуація зміниться на краще.