З поміж сорока колективів учасників на гала-концерт вийшли кращі з кращих, яких вподобали рівняни. Нагадаємо фестиваль тривав десять днів. За цей період учасники виступали у храмах, на майданах та біля ялинки. На урочистому закритті побували і наші колеги.

Напередодні Водохреща фестиваль "Різдвяні піснеспіви" зібрав повну залу рівнян на заключний виступ. Глядачів вітають одразу при вході, аби бути якнайближче до людей.Очільник міста також прийшов послухати учасників, та нагородити їх за хорошу творчу роботу. Каже найбільше цьогоріч йому сподобався Архиєрейський хор "Знамення".

Організатори переконані "Різдвяні піснеспіви " готові виходити на міжнародний рівень, відтак вже подумують про закордонних гостей на майбутнє. Особливість фестивалю - співають усі, від малого до старого. Старожили, народний хор "Верес" розповідають, не боялись колядувати та щедрувати ще за радянських часів.

Зовсім юні учасники фестивалю радіють тому, що можуть привітати усіх рівнян зі світлими святами. Восьмий фестиваль "Різдвяні піснеспіви" завершився фінальними виступами найкращих колективів. Їх вітали гучними оплесками не лише чиновники а й рівняни.