У Рівному цими вихідними відбувся Чемпіонат України із гри в го серед юніорів. Вік учасників - до дванадцяти років.

Переважна більшість гравців - вихованці школи інтелектуальних ігор Палацу дітей та молоді. Кинути виклик юним рівнянам, які останні кілька років перемагають у чемпіонаті спробували гравці з Києва.

Минулорічний срібний призер чемпіонату України з гри в го серед гравців віком до дванадцяти років вихованець школи інтелектуальних ігор рівненського палацу дітей та молоді Валерій Крушельницький головний фаворит змагань. Крім найвищого рейтингу серед усіх гравців, які беруть участь у турнірі Валерій минулого року посів ще й третє місце на чемпіонаті Європи серед юніорів.

Кинути виклик визнаному лідерові намагається також вихованка Палацу дітей та молоді Анастасія Ваврик. Каже боротися важко, але зробить усе щоб перемогти.Участь у чемпіонаті беруть двадцять чотири учасники. Переважна більшість вихованці школи інтелектуальних ігор рівненського ПДМу. Приїхали також гравці з Києва.

Рівних Валерію Крушельницькому на змаганнях таки не знайшлося. Він переміг у всіх партіях і став чемпіоном України, друге місце зайняв також рівнянин Ярослав Малко а Анастасія Ваврик посіла почесне третє місце.