Водії приватного транспорту програли міському голові раунд за відкриття Соборної. Сьогодні вони вийшли пікетувати сесію Рівнеради, але чисельна перевага виявилася на боці водіїв маршруток і тролейбусів, котрі просили депутатів і міського голову не відміняти розпорядження про закриття центральної вулиці. Пропозицію провести громадські слухання, щоб врахувати думки усіх рівнян, обранці тих таки рівнян, не підтримали.

Переважна більшість пікетувальників водії міських маршруток та тролейбусів. Під стінами зали засідань рівненської міської ради десятки людей. Просять депутатів не відкривати Соборної. Кажуть рішення міського голови підтримують практично всі рівняни. Хоча серед тих хто мітингує їх мало. Переважна більшість водії маршруток та тролейбусів.

Інша думка у водіїв власних транспортних засобів. Вони намагаються переконати міського голову змінити своє рішення і відкрити центральну вулицю Рівного.

Міський голова Рівного від прийняття рішення відхрещується. Пояснює, перекрити рух Соборною вирішила координаційна рада, хоча не заперечує ініціатором постанови є саме він. Свій варіант вирішення конфлікту пропонують опозиційні депутати. Таку ініціативу міський голова не підтримав.

Соборна залишиться закритою. За внесення в порядок денний питання про проведення громадських слухань проголосувало лише шість міських обранців.