Потішили сьогодні рівненські даїшники. Їх тимчасовий очільник запевнив, його підлеглі хабарів не беруть. Принамйні планів по збору коштів від населення не мають. Про це на колегії в обласній державній адміністрації заявив тимчасово в.о. керівника ВДАІ в рівненській області Олександр Семенюк. Саме про ефективну роботу Державтоінспекції та попередження аварій на дорогах говорили учасники колегії.

Колегія в рівненській обласній державній адміністрації розпочалася з приємного нагородження. Президентськими медалями відзначили найкращих фахівців Рівне нщини у своїх галузях. Серед нагороджених і начальник обласного управління охорони здоров'я.

Але про нагороди швидко забули і почали говорити про наболіле. Основне питання порядку денного про стан аварійності на автошляхах області. Керівник обласної міліції відкрито звинувачує керівника обласного ДАІ у некомпетентності.

Тимчасово виконуючий обов'язки керівника ДАІ в Рівне нській області виправдовується, — погана робота Державтоінспекції пов'язана зі скороченням особового складу.

Довелося відповідати даішнику і на незручні запитання від обласних чиновників.

Також присутнім продемонстрували фільм про порушення перевізниками правил дорожнього руху та до яких наслідків це може призвести.