Без цигарок та горілки втім із гарячим чаєм та бутербродами вже 5 день поспіль зустрічають усіх замерзлих у пунктах обігріву. Із 25 таких пунктів в області троє розташовані у Рівному: на Кутузува, 23 у «Притулку для неповнолітніх», Дубенській, 71 у "Центрі з надання соціальних послуг інвалідам, ветеранам та іншим незахищеним верствам населення» та у центрі Рівного, за кінопалацом "Україна", — намет.

Безкоштовні гаряча каша, бутерброд та чай рятують п'ятий день рівненських безхатченків. 12 років без власного даху живе Олександр. До пункту обігріву чоловік прийшов удруге, про його існування дізнався від знайомих.

На харчі ще можна заробити, головне не лінуватися, — каже чоловік. Якщо пощастить, то й сотню за день можна підзаробити. А от знайти тепле приміщення, щоб зігрітися у 20 градусний мороз — складно, — каже інший безхатченко. На Рівне нщині від 27 січня цілодобово працюють 25 пунктів обігріву. 24 — стаціонарні та один намет у центрі Рівного. Тут відвідувачів найбільше, — кажуть рятувальники. За п'ять діб у ньому зігріли півтисячі людей.

Отак із цікавості до намету зайшла Наталя з подругою. Дівчата гуляли й замерзли. Від дев'ятої ранку Наталя уже 47 у цьому наметі. Загалом по області пункти обігріву відвідали вісім сотень людей. Працюватимуть рятувальники у такому ж режимі, поки не спадуть морози. Харчами пункти обігріву забезпечує місцева влада.