Активно відпочивати рівняни полюбляють не лише влітку а й у люті морози. У багатьох є свій власний традиційний рецепт зимових розваг, хоча подеколи наважуються на сміливий крок і підкорюють нові вершини. Про зимові розваги та захоплення розпитувала Олена Семенович.

Наша колега Тетяна Коваль цьогоріч наважилась на сміливий крок . У засніжених Карпатах на лижі стала вперше, вчилася не довго, втім ефективно. Розповідає - сміливим підкоряються усі вершини, тому вже сумує за гірками, та й не проти знову повернутися за новою порцією адреналіну. І впевнено дає настанови тим хто лише мріє про катання на лижах.

Активний зимовий відпочинок полюбляє і фронтмен гурту "От Вінта" - Юрко Журавель. З поміж улюблених називає катання на лижах та ковзанах, щоправда нині часу для відпочинку бракує.

Юрко розповідає корисно також погрітися в сауні, і на мороз в ополонку стрибнути. Такий відпочинок не потребує особливої підготовки та багато часу. Кататися на лижах, та погрітися у бані, для тележурналіста Олександра Курсика - банальність. Каже нині справжню насолоду отримує від полювання.

Інший чоловічий відпочинок - рибалка. У морозну погоду рибаки одразу виходять на вкриті кригою водойми і сидять там годинами. Тихо спілкуючись з рибками в ополонці. Наші герої нагадують , головне не замерзнути., та вчасно зупинитися і бігти грітися.

Читайте також: Віхола гуляє, коли це буває?