Вже вдруге за останні роки квартиру рівнянки Тетяни Гонтар, яка проживає на останньому поверсі багатоповерхівки, затопило через прорив труби на горищі. Всі звернення жінки до ЖКП, яке обслуговує будинок з проханням замінити трубу після першого затоплення залишилось поза увагою чиновників.

Труби у будинку по вулиці Івана Мазепи 20 ніхто не міняв з моменту його будівництва. А це вже тридцять років. Саме трубу, яка постачає до багатоповерхівки гарячу воду прорвало вдруге. Жінка бідкається коштів на повторний ремонт немає, адже проживає одна з трьома малолітніми дітьми. Після прибуття знімальної групи "Рівне 1", до затопленої квартири завітав і начальник ЖКП "Центральне" яке обслуговує цей будинок.

Разом з начальником ЖЕКу перевіряють ізоляцію труб і журналісти. Труби виявились заізольовані, але не всюди. Жінка просить поміняти труби, бо боїться, що її може затопити втретє.

Начальник ЖКП виправдовує свою байдужість, мовляв розуміє людську біду, але нічим допомогти на даний момент не може.

Консенсусу знайти не вдалось, чиновник обіцяє після закінчення опалювального сезону замінити десять відсотків труб у будинку. Жінка просить провести капітальний ремонт, бо не впевнена в тому, що її знов не затопить. Василь Семенюк відправляє постраждалу до міського управління житлово-комунального господарства, каже, робити капітальний ремонт може лише ця структура. Начальник міського ЖКГ пояснює, на заміну труб у будинку по вулиці Івана Мазепи 20 немає грошей.

Що робити і до кого звернутися Тетяна Гонтар не знає і боїться, що їй втретє доведеться вичерпувати воду з квартири.