Розширити рівненські дороги, освітити парк Шевченка вирішили на засіданні члени Рівненського міськвиконкому. Прийняли рішення виділити квартири сиротам, щоправда лише після перевиконання бюджету. Розпочали засідання з приємного: посвідчення та квіти отримали троє багатодітних мам Рівного.

725 день народження Рівного святкуватимуть влітку, про достойний вигляд міста дбають вже сьогодні. Чиновники кажуть до свята в обласному центру реалізують понад 40 нових проектів його поліпшення.

Парк імені Тараса Шевченка отримає з десяток ліхтарів, перехрестя Соборної і Чорновола розширять. Так сьогодні вирішили члени Рівне нськогоміськвиконкому. Однак сперечалися щодо питання збільшення режиму роботи кількох кафе, барів та ресторанів міста. Шесте розважальним закладам таки дозволили працювати довше.

Ще чиновники планують цього річ надати не менше 5 квартир сиротам. Щоправда отримають діти житло лише у разі перевиконання бюджету.

Не оминули чиновники й розміри тарифів на тепло для бюджетних установ. Однак, поки що збільшувати їх не будуть. Нині такі заклади платять як і населення, хоча в подальшому, обіцяють чиновники опалення для них, обвязково подорожчає. На скільки, вирішуватимуть уже на наступному засіданні міськвиконкому.