Завершився фотоконкурс "Я кохаю тебе...", котрий останні два тижні тривав на сайті Першого місцевого. Учасники надсилали нам світлини своєї закоханої пари і напередодні свята Перший місцевий визначив три пари переможців. Сьогодні організатори проекту нагородили закоханих, а на додачу подарували щасливу можливість стати героями романтичного сюжету.

Три історії кохання. Саме так виглядає трійка переможців. З рук професійного сомельє переможці отримують подарунки для романтичного настрою. І спеціальний приз для пари Петра і Надії за фотографію "Нам 60 - а ми кохаємо" - романтична вечеря в одному з місцевих ресторанів. Це перша історія закоханих. Разом вони вже 35 років. За цей час їх кохання розквітло, і дало плоди. Тому найбільше - пишаються великою родиною, а це троє дітей, п'ятеро онуків, і вже чекають правнуків. Вони мають власний рецепт довговічного кохання.

Друга історія кохання про Катерину та Владислава. Разом вони вже три роки. Нині виховують однорічну доньку, і в очікуванні синочка. Кажуть - малята є найкращим підтвердженням їх кохання. Тому не соромляться і щиро демонструють свої почуття.

Історія третя. Олена і Микола. Молоді, цілеспрямовані, закохані. Сьогодні у них друга річниця - від першого поцілунку. Фото зробили рік тому навесні. Про спільне майбутнє думають але обережно.

Організатори також радіють результатам конкурсу. Адже кохання та позитивний настрій подарували усім закоханим серцям.

Усі переможці радіють, і зичать усім глядачам першого місцевого кохання, романтики, та підтримки один від одного.