Вони повертались зі змагань у Львові. Це сталось на ділянці дороги Рівне – Остріг поблизу села Верхів. Тут мікроавтобус «Фольксваген–ЛТ», в якому знаходились спортсмени, виїхав на ліве узбіччя, після чого авто втратило керування, виїхало за межі дороги та перекинулось, - розповіли в обласному відділі ДАІ.

У салоні мікроавтобуса були дві команди альпіністів, це 10 юнаків та дівчата віком від 15 до 23 років. На щастя, вони у ДТП не постраждали. Допомога медиків знадобилась лише водію, 24-річному Івану Дробигіну, який також займається альпінізмом.

Молодого чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом плеча та кількома забоями госпіталізували в Здолбунівську районну лікарню. Ще двох потерпілих оглянули острозькі медики, але госпіталізація їм не знадобилась.

За однією з версій, ділянка дороги, де сталась аварія, була вузькою та нерозчищеною. Щоб розминутись з автомобілями, які рухались назустріч, водій мікроавтобуса повернув кермо ближче до узбіччя – авто втрапило на лід, після чого його розвернуло на слизькій дорозі. Мікроавтобус з’їхав у кювет та перекинувся. Усі обставини ДТП нині вивчають слідчі міліції.