Два дні без світла провели мешканці чотирьохповерхівки у Рівному. Після численних дзвінків та скарг в усі можливі інстанції, Рівнеобленерго таки зглянулося над людьми та відновило електропостачання. Однак, мешканці будинку впевнені, що світло з'явилося ненадовго.

Будинок по вулиці Вербова, 93 є відомчим. Належить Рівне нській обласній споживчій спілці, але через процес ліквідації його планували передати в баланс міста. Така передача затягнулася на двадцять років і фактично вирішувати проблеми громадян, які живуть у чотирьохповерхівці нема кому. Комунікації, які знаходяться під будинком міська влада відмовляється приймати від попереднього власника, оскільки вони недороблені, кажуть місцеві мешканці.

Обурило мешканців будинку ставлення до них з боку служб, які відповідають за подачу світла. Вчора зранку тут зникла електрика. Два дні люди телефонували до усіляких служб, але допомогти їм відмовлялися.

Лише перед приїздом знімальної групи "Першого місцевого" світло у будинку таки зробили. Про те, люди бояться, що ненадовго і стверджують, ніхто їм не пояснив чому зникла електрика. Про причини зникнення світла у "Рівне обленерго" знають, але кажуть, допомогти мешканцям будинку не можуть, оскільки не мають права обслуговувати цю багатоповерхівку.

Знають про проблеми п'ятнадцяти сімей, які проживають по вулиці Вербова, 93 і у міському управлінні житлово-комунального господарства. Однак і тут допомогти не нічим не можуть. Кажуть, і раді би прийняти багатоповерхівку на баланс міста, але через недороблені комунікації не можуть цього зробити.

Роз'яснити на камеру ситуацію, яка склалася навколо будинку ліквідатор відмовився. До кого ж звертатися, у разі виникнення подібних проблем, люди так і не знають.