Що потрібно рівненським підприємцям для розвитку і як залучити інвесторів відтепер будуть вирішувати у спеціально-створеному діловому центрі. До його роботи чиновники планують залучити не лише представників влади, а й місцевих бізнесменів, інвестиційні компанії та молодіжні громадські організації.

Для того аби краще організувати на Рівне нщині ділову активність, провести декілька форумів, конференцій, виставок та залучити інвесторів обласні чиновники почали втілювати в життя проект розвитку під назвою "Діловий центр".

Однією з основних проблем розвитку бізнесу на Рівне нщині обласні чиновники вбачають у відсутності у підприємців навичок ведення власної справи тому у діловому центрі планують не лише допомагати підприємцям а й навчати їх. Крім того в майбутньому у разі ефективної роботи у діловому центрі будуть видавати усі необхідні дозволи на відкриття власного бізнесу.

Для того аби втілити такий проект обласні чиновники вже перейняли досвід європейських країн та декількох регіонів України де подібні ділові центри вже працюють.