Не надто перейматися фігурою навіть попри початок весни радять рівнянкам місцеві виробники булочок і тортиків. На свій бік намагаються схилити і чоловіків та заохочують їх купувати своїм найріднішим жінкам ...випічку.

Найкращі зразки сьогодні експонували в центрі Рівного. Організацію взяли на себе міські чиновники, прагнучи відродити колись традиційну виставку хліба.

Запашні буханці хліба, яскраві торти, тістечка та короваї, солодкі та пісні пиріжкі - це лише частина продукції, яка представлена на цьогорічній виставці хлібобулочних виробів. Організували її напередодні восьмого березня не даремно. Адже як запевняють чиновники, прекрасні половини полюбляють солоденьке тому борошняні вироби можуть стати для них хорошим подарунком.

Свою продукцію представили вісім товаровиробників. Серед них приватні підприємці, державні підприємства та місцеві супермаркети. Всі — наперебій вихваляють свої вироби. На виставці можна не лише подивитися на хлібобулочні вироби, а й покуштувати. Різноманітні види хліба, кремові тістечка, рулети та торти не могли залишити нікого байдужим.

Вражені побаченим були й чиновники. Поки одні лише фотографували на мобільні телефони, заступник міського голови Галина Кульчинська встигла придбати хліб та торт. Зізнається, солодощі їсть лише по святах і сама їх не пече. Адже боїться погладшати.

Наїстися до схочу та зіпсувати собі фігуру відвідувачкам виставки, не вдасться. Адже проходить вона у місті лише сьогодні. Однак куштувати ці вироби можна за гроші, щоправда вже у магазинах міста.