За вбивство жінки рівнянин Ігор Левенець мав відсидіти 8 років, але в липні минулого року втік з виправної колонії в Тернопільській області.

Нагадаємо, 26-річну Інну Левенець знайшли мертвою у лютому 2006-ого року неподалік гуртожитку на вулиці Київській, в якому вона проживала з трирічною донькою та чоловіком. Жінці перерізали горло, а на її тілі експерти нарахували більше 10 ножових поранень. Загибла працювала викладачем у Рівне нському державному технікумі економіки та підприємництва. Для її колег вбивство жінки стало справжнім шоком.

У вбивстві жінки правоохоронці запідозрили її чоловіка Ігоря Левенця. На той час він працював в обласному відділенні одного з рівненських банків. Щодо його мотивів, то підозрюваний зізнався, що у нього з’явилась коханка, працівниця банку в Запоріжжі. Розвестись чоловік не наважився і вирішив вбити дружину. Вже за кілька місяців після цього Ігор Левенець постав перед судом - його звинуватили в навмисному вбивстві.

Суд, зваживши на пом’якшуючі обставини, засудив Ігоря Левенця до 8 років позбавлення волі. На свободу він мав вийти 7 лютого 2014 року. Але коли його перевели на дільницю соціальної реабілітації, звідти зумів втекти. Це сталося ще в липні минулого року, але про втечу в’язня правоохоронці повідомили лише тепер. Міліція вже півроку шукає втікача, але поки безуспішно. Тож якщо ви бачили або знаєте, де може перебувати Ігор Левенець, повідомте про це за номерами телефонів 52-16-04, 52-22-09, код (0352) або до міліції за номером 102.