Ще 10 – зазнали травм і тепер ризикують стати інвалідами. Більшість цих трагедій, розповідають в обласному відділі ДАІ, сталась з вини самих дітей, які раптово вибігають на проїжджу частину. Для прикладу, саме так було 13-ого лютого неподалік Сарн, де з різницею в кілька годин загинули двоє хлопців. Вони несподівано з’явились на проїжджій частині та потрапили під колеса. Від отриманих травм діти загинули.

Щоб уникнути подібних трагедій, співробітники ДАІ проводять зі школярами відкриті уроки з вивчення правил дорожнього руху. Така зустріч відбулась в 9-ій рівненській школі. Інспектори розповіли діткам як правильно переходити проїзну частину.

Дорога, розповідають вартові доріг, джерело підвищеної небезпеки. Це потрібно знати не лише школярам, а й дорослим, які ведуть діток до школи та показують їм приклад.

Співробітники ДАІ закликають батьків не бути байдужими та час від часу нагадувати дітям правила дорожнього руху. Лише так, переконані вартові доріг, вдасться зменшити кількість ДТП за участю неповнолітніх та попередити не одну трагедію.