Його діяльність якого податківці припинили восени минулого року. Директор цього підприємства, розповіли в податковій, отримав від замовника 20 мільйонів гривень. Начебто на будівництво кількох об’єктів у селах для переробки та заготівлі молока. Всі роботи будівельники виконали, щоправда, лише на папері.

Щоб приховати фінансові махінації, директор підприємства придбав кілька фірм. Для використання їхніх рахунків та реквізитів. Утім, аферу податківці викрили, а проти керівника будівельної фірми порушили кримінальну справу. За пособництво в ухиленні від сплати податків на понад 4 мільйони гривень.

Та поки це лише версія податківців, довести яку вони мають в суді. Якщо ж доказів буде достатньо, директор будівельної фірми ризикує заплатити чималий штраф, залишитись без особистого майна та втратити право обіймати певні посади протягом 3 років. Якщо ж він добровільно не відшкодує завдані державі збитки, податківці обіцяють стягнути їх за рахунок накладення арешту на майно осіб, які вчинили злочин.