Чиновники, правоохоронці та місцеві інтернет-провайдери збиралися за "круглим столом", щоб покласти край розповсюдженню і пропаганді порнографії та насильства у мережах. Що з цього вийшло - знає Олексій Кривошеєв.

70 відсотків підлітків мають доступ до інтернету. Фахівці констатують: у дітей з’являється комп’ютена залежність. Вона сильніша за алкогольну чи тютюнову. А затягує перш за все забороненим.

Нині у локальній мережі можна знайти весь спектр забороненого відео. Вільний доступ до порно мають і діти, адже батьки не завжди слідкують за тим, що шукає в інтернеті їхня дитина. Влада переконана: це загроза для суспільства.

Рівне нські провайдери погоджуються: з розповсюдженням порно потрібно боротися. Але вони безпеку можуть забезпечити лише частково. Прослідкувати за чистотою інтернету можуть тільки у локальній мережі.

І хоч рівненські провайдери погодились обмежити доступ до мережі тим споживачам, які свідомо викидатимуть у сітку порно, незаперечним лишається одне: що шукають діти в інтернеті — мають слідкувати батьки. Адже саме вони відповідають за виховання дитини.