Делегація від Рівненщини на чолі з головою облдержадміністрації Василем Берташем перебуває з дводенним візитом у Брестській області Республіки Білорусь. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Таку поїздку зініціював сам очільник області, щоб голови райдержадміністрацій, місцеві сільгоспвиробники та агропереробники переймали сусідський досвід в агропромисловому комплексі. У складі делегації від Рівне нщини є також медики, вони ознайомляться з роботою колег у Брестській обласній лікарні. А чиновники та фахівці від АПК побувають у колишньому колгоспі, а нині – багатопрофільному господарстві ВАТ «Комаровка», котре забезпечує роботою майже тисячу людей. Також делегати побувають у сільськогосподарському виробничому кооперативі “Остромечево”, який спеціалізується на м’ясо-молочному напрямі, має ферму з розведення норок, а також цех із виробництва плодово-ягідних вин. Вочевидь, жителям Рівне нщини варто чекати на нові багатообіцяючі ініціативи очільника області.

Нагадаємо, після візиту до нашої області губернатора Астраханського краю Росії Василь Берташ не на жарт зацікавився перспективою розведення осетрових у поліських озерах.