Рівняни стережіться - у центрі міста їде дах! У будинку по вулиці Соборній 326 у внутрішньому дворі обвалилася частина покрівлі. Мешканці будинку в шоці, втім кажуть такого можна було очікувати. Адже останній капітальний ремонт будинку, який збудований ще за Польщі робили у 1975 році.

На асфальті цегла, біля будинку обурені мешканці, у даху багатоповерхівки чимала дірка. Люди, які мешкають по Соборній, 326, бояться ходити біля свого будинку. Кажуть, не хочуть опинитися під цегляним завалом.

Люди вже понад десять років звертаються до місцевого жеку, в міське управління житлово-комунального господарства та до керівництва міста. Однак постійно отримували лише відповіді, що ремонт робитимуть найближчим часом.

Остання прийшла відповідь від Володимира Хомка. Міський голова пообіцяв розглянути питання про проведення капітального ремонту покрівлі у будинку при формуванні плану капітального ремонту житлового фонду міста. Написаний цей лист дванадцятого січня 2010 року.

У жеку одразу створили комісію, яка виїхала на місце події та обстежила дах. Голова цієї комісії начальник ЖКП "Сонячне", на балансі якого і перебуває аварійна багатоповерхівка, повідомив, що його підлеглі будуть робити поточний ремонт даху.

Капітальний ремонт будинку в 2012-му робити не будуть, але Ярослав Сахнюк пообіцяв включити його до списку таких, які цього найбільше потребують у наступному році.