Дві людини загинули у дорожньо-транспортній пригоді на Рівненщині, ще одна із численними травмами потрапила до лікарні. Аварія сталась на дорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів неподалік Костополя.

Автомобіль «Опель-Омега», яким керував 23-річний Борис із Зарічненського району, з’їхав у кювет після чого легковик кілька разів перекинувся. Удар був жахливої сили: водій та 19-річна пасажирка вилетіли із салону та загинули на місці пригоди. Їхні тіла знайшли за 20 метрів від понівеченого авто. Вижити пощастило лише 21-річному Олександру з Володимирця, який сидів позаду та був пристебнутий пасками безпеки. Хлопця «швидка» забрала до лікарні. Він встиг розповісти ДАІшникам, що за кілька хвилин перед ДТП помітив як водій стрімко набирає швидкість тож вирішив пристебнутись. За словами медиків, це і врятувало йому життя.

В якому стані був водій, нині з'ясовують судмедексперти. За фактом ДТП уже порушили кримінальну справу. А в обласному відділі ДАІ вже традиційно закликають учасників дорожнього руху до обачності на дорозі. Особливо це стосується водіїв віком до 25 років, які найчастіше потрапляють в автопригоди зі смертельними наслідками.