У Гощі з'явиться нова зупинка. Облаштувати її пообіцяли місцевим жителям обласні чиновники. Нині на виїзді з райцентру немає облаштованого місця для зупинки транспорту. Тож водії відмовляються там зупинятися через великі штрафи.

Зробити зупинку на виїзді з Гощі просять обласне керівництво жителі райцентру. Підтримують людей і керівники комунального підприємства "Гощагаз", гощанської дільниці «Рівне облводоканалу» та районного територіального центру соціального обслуговування населення.

Місцеві кажуть, через відсутність зупинок тут уже сталося декілька аварій, в одній із них минулоріч загинув молодий чоловік.

Обласні чиновники, порадившись із дорожниками, пообіцяли, що вже до червня зупинку на виїзді з Гощі облаштують. Обстежили ще й частину траси Київ - Чоп біля сіл Грушвиця 1 та Грушвиця 2. Тут люди просять зробити зупинку, пішохідний перехід та облаштувати виїзд на трасу. Як вирішити проблему у Грушвиці чиновники поки не знають, адже траса Київ-Чоп - державного значення і будь-які, навіть мінімальні роботи потрібно погоджувати у столиці. Однак чиновники обіцяють, рішення знайдуть, бо подібні проблеми виникли ще в декількох наслених пунктах області. І скрізь слід віднайти оптимальне рішення, що задовольнить і людей, і шляховиків, і працівників державтоінспекції.