Вперше за останні понад 20 років Великодня погода у Рівному була скупою на сонце і тепло. Однак традиційним гулянням на Майдані Незалежності це не завадило. У другий день Воскресіння Христового від обіду до самого вечора в центрі міста рівнянам демонстрували плоди своєї творчості місцеві співаки, танцюристи, майстри народно-ужиткового мистецтва і фотографи.

До святкування Великодня в центрі Рівного долучилося майже півтисячі учасників - серед них творчі колективи міського будинку та палацу культури, а ще дві музичні школи.

Це одні з найменших учасників загальноміського свята "Великодні візерунки". Хлопці кажуть, готували танець всього кілька днів. Добре виступити допомогла підтримка тренера та рівнян.

Та не тільки концертами розважали рівнян. Кожен гість свята мав можливість власноруч вибити собі пам'ятну монету з символікою Рівного. Коштувало таке задоволення від 10 до 25 гривень. Частину грошей, розповідає коваль, передадуть на благодійність.

На майдані також влаштували виставки. Зокрема, показали кращі роботи учнів художньої школи та фотографії Рівного за роки незалежності. Тематичний показ влаштували і майстри декоративно-ужиткового мистецтва. Тут і дзвіночки, і писанки, і навіть годинник.

Не оминають увагою гості свята і диво-писанку. Оглядають візерунки та фотографують. Свято рівнянам до вподоби.

Та були й такі, кому довготривале гуляння не в радість.